Гігрофора бура (Гігрофора пізня, Мокриця) міцелій (УкрМіцелій)

Код товару:  #14318
4 покупців дивляться цей товар прямо зараз!
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
100 г 270 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн

    Мокриця бура (Гігрофор пізній, Мокриця) міцелій - опис:

    Невеликий за своїми розмірами гриб. Капелюшок в діаметрі близько 2-5 см, на початку росту плоскої форми, пізніше набуває воронкоподібну форму. Колір у капелюшки темно-жовтий або коричневий, у молодих грибів оливковий. Поверхня рясно вкрита слизом, гладка.

    М'якуш білого кольору, без різкого запаху, м'якою консистенцією. Платівки мають жовте забарвлення, рідко і глибоко розташовані. Спори гриба білого кольору. Ніжка висока і тонка, в довжину близько 4-10 см, в товщину не більше 1 см, циліндричної форми, яка вигинається, має жовтий відтінок.

    Плодоношення гігрофора доводиться на осінній період, аж до першого снігу. Плодоношення відбувається групами, частіше у мохах поруч з соснами, хвойних і змішаних лісах.

    Технологія вирощування

    Вирощується в штучних умовах, як і інші лісові гриби. Рекомендується для посадки використовувати тільки якісний міцелій. Висадку здійснюють в городах і садах, а також оранжереях, газонах, лісах і розплідниках. Зростає грибниця під будь-який породою дерева, висаджувати можна в будь-який час року.

    Перший урожай можна чекати мінімум через 5 місяців з моменту посадки, або, якщо цього не сталося, то через рік. Перший урожай невеликий, з 1 м.кв. можна зібрати до 0,5 кілограма грибів. У наступні роки до 4,5 кілограм. Поява грибів можливо двічі на рік, навесні та восени.

    Посадку здійснюють під будь-який породою дерева, попередньо розпушивши землю і на поглибленні в 5-15 см рівномірним шаром розподіляючи міцелій. На закінчення вкривають невеликим шаром садової землі.

    Пачки якісного міцелію досить для покриття площі під одним деревом в 2,5-3м.кв. Можливо вирощування і в закритому приміщенні, система вирощування така ж як і з печерицями, рекомендовано підсіяти будь-яку багаторічну траву.

    Гриб їстівний, часто вирощується на грибних фермах і на присадибних ділянках. Використовується для приготування різних страв і консервацій.

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter