Протеїновий (5 врожаїв) набір насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #20756
1 покупців дивляться цей товар прямо зараз!
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
СТАНДАРТ н-р. 152 грн
0 грн
МАКСІ н-р. 246 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Набір насіння мікрозелені Протеїновий (люцерна, горох, соя, соняшник, крес-салат) – набір мікрозелені, який забезпечить організм джерелом енергії і поживними речовинами.

    Мікрозелень люцерни – це дуже ніжна, хрустка і соковита зелень зі смаком зеленого горошку.

    Молоді паростки добре засвоюються і допомагають регулювати травлення, захищають організм від шкідливої дії вільних радикалів, значно покращують витривалість і працездатність.

    Мікрозелень гороху – молоді паростки, які застосовують у великому різноманітті, починаючи з простого декорування до використання в салатах, перших стравах і навіть з фруктами. За смаком мікрозелень гороху злегка солодкувата, з м'яким гірким присмаком і має горіховий відтінок.

    Мікрозелень гороху багата на протеїни, фосфор, вітаміни В2, В1, В9, В6, Е, С, РР, К. Вживання молодих паростків гороху дозволяє знизити рівень цукру в крові, зменшити показники холестерину і зарядитися бадьорістю на весь день.

    Мікрозелень сої – це паростки, які за смаком трохи нагадують спаржу. У мікрозелені сої від 4 до 40 разів більше поживних речовин, ніж у дорослій рослині.

    Мікро- та макроелементи в зародках рослин засвоюються набагато краще, ніж при вживанні в їжу насіння (крупи і боби у вигляді каш, висушених і перемелених спецій), але набагато менш калорійні.

    Мікрозелень соняшнику – зелень, яку додають у салати, супи і соуси, подають до м'ясних і рибних страв, гарнірів і бутербродів.

    Паростки сприяють нормалізації кислотно-лужного балансу організму, зміцнюють нервову систему і сприяють збереженню гарного зору. Також вони покращують стан шкіри, сповільнюють процеси старіння.

    Мікрозелень крес-салату – соковита зелень з приємним ніжно-пряним присмаком, яку широко використовують у кулінарії. Її додають у салати, супи і соуси, подають до м'ясних і рибних страв, гарнірів і бутербродів.

    Кресс-салат багатий на вітаміни групи В, вітамін С, каротин, рутин, мікроелементи. Має загальнозміцнюючу дію, покращує травлення, сон і самопочуття, знижує артеріальний тиск.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter