Імуно (5 врожаїв) набір насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #20754
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
СТАНДАРТ н-р. 193 грн
0 грн
МАКСІ н-р. 480 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Набір насіння мікрозелені Імуно (адзукі, броколі, соняшник, селера, горох, щавель) – набір мікрозелені, який зміцнює імунну систему організму.

    Мікрозелень адзукі – молоді паростки, які володіють корисними властивостями. Адзукі нормалізує обмін речовин, має протимікробні властивості та заспокоює.

    Мікрозелень адзукі багата залізом, калієм і амінокислотами. У 100 г проростків міститься 65 мг аскорбінки (в апельсині – 50 г). Тому рослини використовують при профілактиці грипу та вірусних простудних захворюваннях.

    Мікрозелень броколі – молоді листочки, які володіють м'яким смаком з легкою гіркуватістю.

    Мікрозелень броколі містить комплекс вітамінів і мікроелементів, багата каротином і вітаміном С. Це багатюще природне джерело сульфорафана – речовини, що завершує найскладнішу стадію очищення організму.

    Молоді паростки містять природні антиоксиданти, мають потужну оздоровлюючу дію, покращують розумову роботу і тонізують організм.

    Мікрозелень соняшнику – зелень, яку додають у салати, супи і соуси, подають до м'ясних і рибних страв, гарнірів і бутербродів.

    Паростки сприяють нормалізації кислотно-лужного балансу організму, зміцнюють нервову систему і сприяють збереженню гарного зору. Також вони покращують стан шкіри, сповільнюють процеси старіння.

    Мікрозелень селери – зелень, яка володіє солоно-солодким гоструватим смаком. Молоді паростки селери відмінно підходять для салатів, бутербродів, супів, соусів, рагу та інших страв.

    У мікрозелені міститься більше кальцію, калію і вітаміну С, ніж у дорослих листках. Вона має антиоксидантні, протизапальні та тонізуючі властивості. Також мікрогрін підвищує опірність організму, зміцнює нервову систему і уповільнює процеси старіння.

    Мікрозелень гороху – молоді паростки, які застосовують у великому різноманітті, починаючи з простого декорування до використання в салатах, перших стравах і навіть з фруктами. За смаком мікрозелень гороху злегка солодкувата, з м'яким гірким присмаком і має горіховий відтінок.

    Мікрозелень гороху багата на протеїни, фосфор, вітаміни В2, В1, В9, В6, Е, С, РР, К. Вживання молодих паростків гороху дозволяє знизити рівень цукру в крові, зменшити показники холестерину і зарядитися бадьорістю на весь день.

    Мікрозелень щавлю – невеликі листя, витягнутої форми, смак нейтральний з легкою кислинкою. Її використовують як доповнення до пікантних салатів або як гарнір поодинці.

    Мікрозелень щавлю містить дуже багато вітамінів і амінокислот. Вона зміцнює імунітет, допомагає боротися з ГРВІ, позитивно впливає на загальний тонус організму.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

     

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter