До свинини (5 врожаїв) набір насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #20748
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
СТАНДАРТ н-р. 160 грн
0 грн
МАКСІ н-р. 342 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Набір насіння мікрозелені Для свинини (базилік фіолетовий, кінза, цибуля Халцедон, петрушка листова, кріп) – це набір мікрозелені, який добре розкриває і вдало доповнює смак м'ясних страв. 

    Мікрозелень фіолетового базиліка – це молоді паростки, які мають приємний аромат і злегка пекучий смак, поєднуються з усіма овочевими, м'ясними, рибними стравами. Особливо смачні страви з томатів з додаванням базиліка.

    Мікрозелень базиліка містить прості цукри, таніни, каротин, флавоноїди (група речовин, що містяться в овочах, фруктах, ягодах і зелені та впливають на дію ферментів в організмі людини), глікозиди, фітонциди, вітаміни С, К, В2, А, Р, РР , ефірні та рослинні масла.

    Мікрозелень кінзи (коріандру) – листочки коріандру, які є чудовою закускою. Вони збуджують апетит і додають ароматний, різко-пряний смак стравам.

    Паростки кінзи покращують роботу шлунка, допомагають зменшити болі при гастриті, сприяють виведенню токсинів, шлаків і паразитів. Їх використовують у боротьбі з сальмонельозом за рахунок вмісту природного антибіотика – додеценала.

    Мікрозелень цибулі Халцедон – тонкі цибульні пір'я, які мають характерний різкий запах і смак. Їх кладуть у м'ясні страви, салати і супи. Мікрозелень цибулі Халцедон містить вітаміни С, E, вітаміни групи B, бета-каротин, що сприяє зміцненню клітинних мембран, нормалізації обмінних процесів у клітинах, підвищенню імунітету, прискоренню зростання і регенерації тканин.

    Мікрозелень петрушки листової – це паростки петрушки, які мають дуже корисні властивості. Їх використовують у свіжому і переробленому вигляді у складі різних страв. За вмістом аскорбінової кислоти петрушка перевершує лимон, а бета-каротину – моркву. Вона містить антиоксиданти, вітаміни групи В, мінеральні речовини, фолієву кислоту, ефірну олію.

    Мікрозелень кропу – молоді паростки, які мають м'який аромат. Вони є доповненням до бутербродів, салатів і багатьох страв, а також використовується для прикраси. До складу кропу входить безліч важливих вітамінів, макроелементів, які насичують організм і активують його захисні властивості, тонізують його роботу.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

     

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter