До яловичини (5 врожаїв) набір насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #20745
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
СТАНДАРТ н-р. 214 грн
0 грн
МАКСІ н-р. 566 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Набір насіння мікрозелені Для яловичини (базилік фіолетовий, кінза, цибуля-порей, петрушка листова, селера) – це набір мікрозелені, який добре розкриває і вдало доповнює смак м’ясних страв.

    Мікрозелень фіолетового базиліка – це молоді паростки, які мають приємний аромат і злегка пекучий смак, поєднуються з усіма овочевими, м'ясними, рибними стравами. Особливо смачні страви з томатів з додаванням базиліка.

    Мікрозелень базиліка містить прості цукри, таніни, каротин, флавоноїди (група речовин, що містяться в овочах, фруктах, ягодах і зелені та впливають на дію ферментів в організмі людини), глікозиди, фітонциди, вітаміни С, К, В2, А, Р, РР , ефірні та рослинні масла.

    Мікрозелень кінзи (коріандру) – листочки коріандру, які є чудовою закускою. Вони збуджують апетит і додають ароматний, різко-пряний смак стравам.

    Паростки кінзи покращують роботу шлунка, допомагають зменшити болі при гастриті, сприяють виведенню токсинів, шлаків і паразитів. Їх використовують у боротьбі з сальмонельозом за рахунок вмісту природного антибіотика – додеценала.

    Мікрозелень цибулі-порею – молоді паростки зелені, які містять максимальну концентрацію вітамінів і мінералів. Вони мають м'який цибульний смак і аромат. Їх додають у салати, супи і гарніри.

    Корисні властивості цибулі-порею перевершують інші цінні види цибулі за змістом фосфору, магнію, калію, нікотинової та аскорбінової кислоти. Мікрозелень цибулі-порею зміцнює імунітет, поліпшує травлення, обмін речовин, самопочуття, а також активізує організм у цілому, знижує артеріальний тиск при тривалому вживанні.

    Мікрозелень петрушки листової – це паростки петрушки, які мають дуже корисні властивості. Їх використовують у свіжому і переробленому вигляді у складі різних страв. За вмістом аскорбінової кислоти петрушка перевершує лимон, а бета-каротину – моркву. Вона містить антиоксиданти, вітаміни групи В, мінеральні речовини, фолієву кислоту, ефірну олію.

    Мікрозелень селери – зелень, яка володіє солоно-солодким гоструватим смаком. Молоді паростки селери відмінно підходять для салатів, бутербродів, супів, соусів, рагу та інших страв.

    У мікрозелені міститься більше кальцію, калію і вітаміну С, ніж у дорослих листках. Вона має антиоксидантні, протизапальні та тонізуючі властивості. Також мікрогрін підвищує опірність організму, зміцнює нервову систему і уповільнює процеси старіння.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter