Мізуна суміш насіння мікрозелені (Seedera)

Код товару:  #24335
На жаль цей продукт знятий з виробництва чи немає товару
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Мікрозелень Мізуна суміш – паростки, які мають гострий смак з тонким ароматом.

    Користь

    Паростки містять аскорбінову кислоту, рутин і вітаміни С і Р. Попереджають старіння стінок кровоносних судин.

    Мікрозелень Мізуна стимулює апетит і кровообіг. Використовують у свіжому вигляді у м’ясних і рибних стравах, овочевих салатах і закусках.

    Вирощування

    Спосіб 1. У грунті.

    • Наповніть лоток грунтом на 4-5 см, повинні залишитися бортики, які будуть тримати проростки.
    • Розподіліть насіння мікрозелені Мізуна по поверхні грунту, злегка утрамбуйте. Дрібні насіння, такі як брокколі, редис, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Великі насінини повинні усіяти всю поверхню.
    • Зволожте насіння з розпилювача.
    • Накрийте ємність і поставте в темне тепле місце на пару днів (до 5). Щодня провітрюйте, зволожуйте за необхідності. Грунтосуміш повинна бути постійно вологою (але не мокрою!) – як віджата губка.
    • Через 3-5 днів з’являються стебла мікрозелені Мізуна – тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше світла, тим краще. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
    • Зрізайте, як тільки з’явиться декілька справжніх листків (2-3 см висоти).
    • Грунт можна взяти і використовувати знову. Удобрювати не потрібно – все, що необхідно, є в насінні.

     

    Спосіб 2. Без грунту.

    • Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб вони набрякли і згодом швидше проросли.
    • У нижню частину контейнеру для пророщування мікрозелені Мізуна налийте води. Від поверхні води до країв ємності повинен залишатися 1 см.
    • Накрийте контейнер верхньою частиною – пластикової сіточкою. Рівномірно розподіліть насіння обраної культури по решітці.
    • Обприскайте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження, і поставте в тепле і світле місце.
    • Коли сіянці мікрозелені Мізуна проростуть настільки, що їх коріння застрягне в сітці, почніть споліскувати зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази в день. Після ополіскування не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин діставали до води.
    • Зберіть урожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень Мізуна готова до вживання на 5-10 день.

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter