Для травлення (6 врожаїв) набір насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #20755
2 покупців дивляться цей товар прямо зараз!
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
МАКСІ н-р. 646 грн
0 грн
СТАНДАРТ н-р. 250 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Набір насіння мікрозелені Для травлення (цикорій салатний, червонокачанна капуста, щавель, дайкон, салат Міні суміш, шпинат) – набір мікрозелені, який покращує травлення і благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт.

    Мікрозелень цикорія – паростки мікрозелені, які мають червоний колір.

    Листя мікрозелені містять аскорбінову кислоту (вітамін С) та інші вітаміни. Багаті вони й солями калію, кальцію, заліза, магнію, фосфору. Містять білок, цінні для організму цукри, легкозасвоюваний вуглевод інулін.

    Мікрозелень капусти червонокачанної – молоді паростки, які мають яскраві фіолетові листя і стебла, схожі за розміром, формою і смаком на броколі.

    У мікрозелені капусти в два рази більше вітаміну С і в 4 рази більше каротину. Вона містить калій, магній, залізо, фітонциди, ферменти, білки і клітковину. Мікрогрін зміцнює імунітет, стимулює травлення, має тонізуючий ефект, знижує кров'яний тиск.

    Мікрозелень щавлю – невеликі листя, витягнутої форми, смак нейтральний з легкою кислинкою. Її використовують як доповнення до пікантних салатів або як гарнір поодинці.

    Мікрозелень щавлю містить дуже багато вітамінів і амінокислот. Вона зміцнює імунітет, допомагає боротися з ГРВІ, позитивно впливає на загальний тонус організму.

    Мікрозелень дайкона – молоді паростки, які схожі за розміром, формою і смаком на редис. Їх додають до овочевих салатів, м'ясних страв, супів.

    Мікрозелень багата вітамінами A, B1, B2, C, РР і мінеральними речовинами. Її вживання підсилює захисні сили організму і стимулює виділення шлункового соку, покращуючи травлення.

    Мікрозелень салату Міні суміш – ніжні паростки різних салатних культур, які використовуються в їжу як приправа або як самостійна страва.

    При вирощуванні виходить продукція, що містить велику кількість корисних речовин. При змішуванні видів набір мікроелементів і вітамінів стає більш повноцінним.

    Мікрозелень шпинату – зелені крихітні листя і стебла мікрозелені шпинату, які схожі за розміром і формою на редис. За смаком мікрозелень шпинату пряна, ароматна, з яскравим присмаком.

    Мікрозелень шпинату насичує, постачає організм поживними речовинами, виводить шлаки і токсини. Завдяки високому вмісту заліза вона допомагає гемоглобіну стати активніше і краще постачати клітини киснем; зелень покращує обмін речовин і сприяє виробленню організмом енергії.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

     

    Відео

    Вирощування мікрозелені Дайкон на двух різних субстратах: 

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter