Немає товарів
Замовлення по телефону
Набір насіння мікрозелені Для курки (базилік зелений, гірчиця салатна, кінза, цибуля Халцедон, петрушка листова, кріп) – набір мікрогріна, за допомогою якого страви з птиці отримають відмінний смак. Мікрозелень використовують як у свіжому, так і в засушеному вигляді.
Мікрозелень зеленого базиліка – це зелені паростки з пряним ароматом і гоструватим смаком. Їх додають у свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви.
Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу. Вона заспокійливо впливає на нервову систему, усуває дискомфорт у шлунку, нормалізує газообмін у кишечнику.
Мікрозелень гірчиці салатної коричнево-зеленої – це мікрогрін, який вживають як у свіжому, так і у відварному вигляді. Завдяки перцевому смаку гірчиця додасть легку гостроту м'ясним і рибним стравам, овочевим салатам і закускам.
У мікрозелені гірчиці переважають аскорбінова кислота і рутин (вітаміни С і Р) – відмінний протицинготний засіб, який запобігає старінню стінок кровоносних судин.
Мікрозелень кінзи (коріандру) – листочки коріандру, які є чудовою закускою. Вони збуджують апетит і додають ароматний, різко-пряний смак стравам.
Паростки кінзи покращують роботу шлунка, допомагають зменшити болі при гастриті, сприяють виведенню токсинів, шлаків і паразитів. Їх використовують у боротьбі з сальмонельозом за рахунок вмісту природного антибіотика – додеценала.
Мікрозелень цибулі Халцедон – тонкі цибульні пір'я, які мають характерний різкий запах і смак. Їх кладуть у м'ясні страви, салати і супи. Мікрозелень цибулі Халцедон містить вітаміни С, E, вітаміни групи B, бета-каротин, що сприяє зміцненню клітинних мембран, нормалізації обмінних процесів у клітинах, підвищенню імунітету, прискоренню зростання і регенерації тканин.
Мікрозелень петрушки листової – це паростки петрушки, які мають дуже корисні властивості. Їх використовують у свіжому і переробленому вигляді у складі різних страв. За вмістом аскорбінової кислоти петрушка перевершує лимон, а бета-каротину – моркву. Вона містить антиоксиданти, вітаміни групи В, мінеральні речовини, фолієву кислоту, ефірну олію.
Мікрозелень кропу – молоді паростки, які мають м'який аромат. Вони є доповненням до бутербродів, салатів і багатьох страв, а також використовується для прикраси. До складу кропу входить безліч важливих вітамінів, макроелементів, які насичують організм і активують його захисні властивості, тонізують його роботу.
Рекомендації:
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті