До курки (6 врожаїв) набір насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #20743
2 покупців дивляться цей товар прямо зараз!
Упаковка Ціна Кіл-ть Сума
СТАНДАРТ н-р. 214 грн
0 грн
МАКСІ н-р. 509 грн
0 грн
Економія:0 грн
Сума: 0 грн
Мінімальна сума замовлення на всі товари кошика від 200 грн
Додайте ще товарів на суму 200 грн
Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Набір насіння мікрозелені Для курки (базилік зелений, гірчиця салатна, кінза, цибуля Халцедон, петрушка листова, кріп) – набір мікрогріна, за допомогою якого страви з птиці отримають відмінний смак. Мікрозелень використовують як у свіжому, так і в засушеному вигляді.

    Мікрозелень зеленого базиліка – це зелені паростки з пряним ароматом і гоструватим смаком. Їх додають у свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви.

    Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу. Вона заспокійливо впливає на нервову систему, усуває дискомфорт у шлунку, нормалізує газообмін у кишечнику.

    Мікрозелень гірчиці салатної коричнево-зеленої – це мікрогрін, який вживають як у свіжому, так і у відварному вигляді. Завдяки перцевому смаку гірчиця додасть легку гостроту м'ясним і рибним стравам, овочевим салатам і закускам.

    У мікрозелені гірчиці переважають аскорбінова кислота і рутин (вітаміни С і Р) – відмінний протицинготний засіб, який запобігає старінню стінок кровоносних судин.

    Мікрозелень кінзи (коріандру) – листочки коріандру, які є чудовою закускою. Вони збуджують апетит і додають ароматний, різко-пряний смак стравам.

    Паростки кінзи покращують роботу шлунка, допомагають зменшити болі при гастриті, сприяють виведенню токсинів, шлаків і паразитів. Їх використовують у боротьбі з сальмонельозом за рахунок вмісту природного антибіотика – додеценала.

    Мікрозелень цибулі Халцедон – тонкі цибульні пір'я, які мають характерний різкий запах і смак. Їх кладуть у м'ясні страви, салати і супи. Мікрозелень цибулі Халцедон містить вітаміни С, E, вітаміни групи B, бета-каротин, що сприяє зміцненню клітинних мембран, нормалізації обмінних процесів у клітинах, підвищенню імунітету, прискоренню зростання і регенерації тканин.

    Мікрозелень петрушки листової – це паростки петрушки, які мають дуже корисні властивості. Їх використовують у свіжому і переробленому вигляді у складі різних страв. За вмістом аскорбінової кислоти петрушка перевершує лимон, а бета-каротину – моркву. Вона містить антиоксиданти, вітаміни групи В, мінеральні речовини, фолієву кислоту, ефірну олію.

    Мікрозелень кропу – молоді паростки, які мають м'який аромат. Вони є доповненням до бутербродів, салатів і багатьох страв, а також використовується для прикраси. До складу кропу входить безліч важливих вітамінів, макроелементів, які насичують організм і активують його захисні властивості, тонізують його роботу.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

     

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter