Немає товарів
Замовлення по телефону
Мікрозелень (мікрогрін) маша – ніжні паростки зі світло-зеленим листям і зеленими з червоною нижньою частиною стеблами. М'який бобовий смак, злегка маслянистий. Їх в основному використовують у салатах.
Мікрозелень маша зміцнює імунітет, стимулює розумову діяльність, покращує пам'ять, допомагає відновити зір.
Маш має сечогінну дію. Він прекрасно знімає набряки і допомагає схуднути.
Також мікрозелень маша допомагає стабілізувати рівень цукру в крові.
Для вирощування мікрозелені у домашніх умовах потрібно взяти:
Замочіть насіння перед посівом у воді кімнатної температури на 8 годин.
Покладіть на дно тари обраний субстрат і зверху рівномірно розподіліть насіння, так щоб вони покрили всю площу, уникаючи утворення грудок. Потім насіння і субстрат добре зволожте з розпилювача. Після поливу накрийте тару кришкою і поставте в тепле темне місце. Пророщувати насіння треба 1-2 дні.
Під час проростання насіння потрібно періодично провітрювати і зволожувати в міру підсихання. При надмірному поливі і недостатньому провітрюванні, насіння можуть запліснявіти.
Як тільки насіння проростуть, приберіть кришку і перенесіть тару у світле місце (підвіконня, балкон, лоджія). Важливо! Варто уникати прямих сонячних променів, так як вони можуть занадто пересушити насіння.
Подальший догляд полягає в обприскуванні зелені два рази в день у міру підсихання.
Залежно від вирощуваної культури, мікрозелень буде готова до зрізу через 5-10 днів. Для її зрізу використовуйте ножиці.
Зрізані паростки потрібно акуратно скласти в пластиковий контейнер і розмістити в холодильнику. Зберігати контейнер із мікрогріном у холодильнику можна до 5 днів.
Рекомендації:
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті