Конюшина червона насіння мікрозелені (Agrocity)

Код товару:  #19320
На жаль цей продукт знятий з виробництва чи немає товару

Розрахувати щільність посіву мікрозелені

    Мікрозелень (мікрогрін) конюшини червоної – це мініатюрні невисокі (5-6 см) рослини з невеликими листочками. Має м'який землистий, горіховий, хрусткий, соковитий смак.

    Мікрозелень прекрасно поєднується з овочами і фруктами, м'ясом і рибою. Її додають у салати, готують напої, смузі, різні закуски і бутерброди.

    Користь

    Червона конюшина – незамінна для запобігання хворобам і лікування внутрішніх органів і всього організму в цілому.

    Мікрозелень багата вітамінами (А, група В, Е, С, К, РР) мікроелементами (калій, кальцій, цинк, фосфор, магній, залізо, селен, магній, мідь, хром), а також легкозасвоюваним білком, ферментами.

    Мікрозелень конюшини зміцнює імунітет, очищає від токсинів лімфатичну систему і кров. Вона виводить важкі метали, зміцнює судини і робить шкіру чистіше і здоровіше.

    Мінеральні речовини, які знаходяться в мікрозелені конюшини, зміцнюють кістки. Рослина розслабляє нервову систему, знімає психічне напруження.

    Вирощування

    Для вирощування мікрозелені у домашніх умовах потрібно взяти:

    • насіння;
    • тару для вирощування (одноразові або багаторазові контейнери з кришкою, міні-парники, пророщувач);
    • субстрат (килимок з льону, джутовий килимок, кокосовий субстрат, решітки або ситечка, крапельний мат, медична вата і марля і т.д.);
    • ручний розпилювач для поливу.

    Покладіть на дно тари обраний субстрат і зверху рівномірно розподіліть насіння, так щоб вони покрили всю площу, уникаючи утворення грудок. Потім насіння і субстрат добре зволожте з розпилювача. Після поливу накрийте тару кришкою і поставте в тепле темне місце.

    Під час проростання насіння потрібно періодично провітрювати і зволожувати в міру підсихання. При надмірному поливі і недостатньому провітрюванні, насіння можуть запліснявіти.

    Як тільки насіння проростуть, приберіть кришку і перенесіть тару у світле місце (підвіконня, балкон, лоджія). Важливо! Варто уникати прямих сонячних променів, так як вони можуть занадто пересушити насіння.

    Подальший догляд полягає в обприскуванні зелені два рази в день у міру підсихання.

    Залежно від вирощуваної культури, мікрозелень буде готова до зрізу через 7 днів. Для її зрізу використовуйте ножиці.

    Зрізані паростки потрібно акуратно скласти в пластиковий контейнер і розмістити в холодильнику. Зберігати контейнер із мікрогріном у холодильнику можна до 5 днів.

    Рекомендації:

    • Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння.
    • Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

    Можливі мікси

    • Ніжність – конюшина, насіння люцерни, салат, буряк.
    • Імунітет – конюшина, редис, гірчиця, соняшник і редька.
    • Молодість – конюшина, люцерна, льон, редис, броколі.
    • Енергія – конюшина, люцерна, гуньба сінна, кунжут і гірчиця.
    • Пікантний – конюшина, рукола, гуньба сінна, редис і крес-салат у його складі, з основою з насіння конюшини.

Відгуки

Середній рейтинг

0.0
0 Відгук
★★★★★ Відмінно 0
★★★★☆ Добре 0
★★★☆☆ Середина 0
★★☆☆☆ Низький 0
★☆☆☆☆ Жахливий 0

  • Відгуків (0)
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter