Немає товарів
Надішліть запит і ми розглянемо додавання
Замовлення по телефону
Сегментація – Середньостиглий сорт перцю Венгерського типу. Період від сходів до технічної стиглості становить 110-120 днів, до біологічної – 130-140 днів.
Призначення – Призначений для використання в консервній промисловості і домашній кулінарії.
Характеристика плодів – Плоди конусоподібні, широкі, великі, з гладкою блискучою поверхнею, слабо вираженими гранями, злегка округлі з боків, 3-4-камерні. Забарвлення плодів у фазі технічної стиглості – світло-зелене, в біологічній – темно-червоне. Маса плода коливається від 160 до 300 г, в залежності від умов вирощування і фази стиглості. Товщина м'якоті околоплодника 5-6 мм в фазі технічної стиглості, 6-9 мм в біологічній.
Особливості рослини – Рослина середньоросла, напівштамбова, середньоблиствена. Лист темно-зелений, великий, яйцевидної форми. Розташування плодів поникле.
Стійкість – Витривалий до вертицильозного в'янення, толерантний до жовтого в'янення.
Конкурентні переваги – Висока лежкість плодів. Потенційна врожайність – 100-110 т/га.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті