Довідкова інформація:
- Кількість насінин кабачків в 1 грамі - від 5 до 8 шт.
- Вага 1 000 насінин - від 125 до 200 грам.
Гайдамака - це ранньостиглий кущовий кабачок селекції Seedera.
Плоди компактні, цінується високою врожайністю. Підходить для інтенсивного вирощування. Адже плоди добре зберігаються.
Універсальне використання: свіже споживання, термічна обробка, консервування та переробка. Особливо багатий на вітамін C, низькокалорійний, з високим вмістом клітковини та мінералів.
Характеристики
- Термін дозрівання: Ранній, 38-42 дні.
- Форма: Циліндричний, рівний. З гладкою поверхнею.
- Смакові якості: М'якоть соковита, ніжна, з дрібним м'яким насінням. Смак солодкуватий, без гіркоти.
- Колір шкірки: Світло-зелений.
- Вага плоду: 300-500 г.
- Стійкість: Висока до основних хвороб, таких як борошниста роса, антракноз, біла і сіра гниль, а також на вірусні - мозаїка. А також добре переносить посуху.
Рекомендації з вирощування
- Вирощують через прямий посів у відкритий грунт або розсадним способом. Для розсади насіння висівають у квітні в горщики чи касети з родючим субстратом на глибину 3–4 см, за температури +20-25 °C.
- Сходи з’являються до 7 днів. У фазі 2–3 справжніх листків (до 30 днів) розсаду висаджують на постійне місце.
- Прямий посів проводять у травні, коли грунт прогріється.
- Місце оберають сонячне. Грунт легкий (pH 6–7), попередньо вносять перегній і мінеральні добрива.
- Догляд включає регулярний полив теплою водою під корінь.
Насіння кабачка Гайдамака (Seedera) може бути у двох видах упаковки:
- оригінальна (від компанії Seedera);
- від інтернет-магазину «Супермаркет Насіння».
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.