Немає товарів
Надішліть запит і ми розглянемо додавання
Замовлення по телефону
Сегментація – середньоранній сорт столового буряку. Вегетаційний період – 70-100 днів.
Призначення – Вирощується у відкритому грунті. Добре зберігається, використовують для споживання у свіжому, тушкованому, запеченому й вареному вигляді.
Характеристика плода – Коренеплоди округлі, темно-червоного кольору, вагою 250-500 г, з незначними волокнистими світлими прожилками, з соковитим, щільним і солодким м’якушем. Коренеплоди формуються різного розміру, схильні до переростання, під час дозрівання накопичують значну кількість цукру й вітамінів.
Стійкість – Демонструє високий показник стійкості до грибкових захворювань.
Рекомендації – Буряк висівайте безпосередньо в ґрунт під зиму, рано навесні чи на початку літа. Насіння проростає при температурі +6-8°С, оптимальна температура для росту +15-25°С. Доросла рослина витримує приморозки -2-4°С.
Норма висіву – 1,5-2,0 г/м², глибина загортання – 1-3 см, ґрунт зверху насіння обов'язково треба ущільнити.
У період сходів рослина достатньо вимоглива до вологи. Потребує своєчасного проріджування в фазі 3-4 справжніх листків. Оптимальна густота стояння рослин – 50-60 шт./м². Супіщана родюча земля найкраще підходить для вирощування буряку.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті