Немає товарів
Надішліть запит і ми розглянемо додавання
Замовлення по телефону
Сегментація – ранньостиглий сорт спаржі. Вегетаційний період – 60 днів.
Призначення – Для свіжого ринку. Широко використовують як вишуканий гарнір до м’ясних і рибних страв. Готують дієтичні супи і бульйони, консервують і заморожують.
Особливості рослини – Особливою популярністю користується біла спаржа. Вона має ніжний смак і її пагони дуже м’які.
Конкурентні переваги – Вишуканий, смачний та корисний гарнір. При вживанні спаржі знімається втома і стимулюється робота серця, посилюється виведення з організму хлоратів і сечовини.
Рекомендації – Щоб рослина була білою, при вирощуванні побіг повністю підгортають землею. Для посадки спаржі слід вибирати спокійне і сонячне місце. Зростає спаржа протягом 2 місяців з квітня по червень. Зрізають перші молоді пагони довжиною 15-20 см від землі, протягом 4-6 тижнів з початку плодоношення, а з більш дорослих рослин можна протягом 8-10 тижнів.
Перед приготуванням обов’язково проводиться ретельна очистка шкірки. В їжу пагони спаржі використовують після обробки високими температурами. Їх відварюють у солоній воді і підсмажують з маслом, тушкують.
Висівають (місяць, глибина) – IV-V, 2 cм. Схема висадки – 40х45 см. Збирають (місяць) – VI-VIII.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті