Немає товарів
Замовлення по телефону
Сегментація – середньостиглий сорт бамії. Від масових сходів до першого збору зав’язей – 58-68 діб.
Призначення – Бамію Діброва їдять свіжою (в салатах), вареною, тушкованою, жареною, її сушать, заморожують, консервують.
Характеристики плода – Зав’язь темно-зеленого забарвлення, масою 9 г. В їжу споживають недозрілі (3-6-денні) зав’язі плодів, як тільки вони досягнуть 4-6 см довжини.
Особливості рослини – Однорічна середньоросла рослина, висотою 65-80 см.
Рекомендації – Бамія Діброва погано переносить пересадку, тому її вирощують через розсаду. Насіння перед посівом замочують на 24 години в теплій воді. Насіння на розсаду висівають у торф’яні горщики, що дозволяє пересадити 30-45-денну розсаду у відкритий ґрунт без травмування кореневої системи.
Висівають (місяць, глибина) – IV, 2,5-3 см.
Схема висадки – 70х30 см.
Збирають (місяць) – VIII–IX.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті