Немає товарів
Замовлення по телефону
Сегментація – середньостиглий сорт капусти китайської Пак-Чой. Набирає все більшої популярності і в Україні. Вегетаційний період рослин складає 48–60 днів.
Призначення – Для культивування у відкритому ґрунті. Широко використовується в кулінарії для приготування салатів, супів, солінь по-корейськи. Зелень чудово поєднується з рибними та м'ясними стравами.
Характеристика плодів – Головна відмінність від інших видів капусти в тому, що вона не зав'язує качан, а утворює щільну розетку біло-зеленого листя. Черешки товсті, щільні, опуклі знизу, мають білосніжне забарвлення. Як правило, вони займають 2/3 від маси всієї розетки. Черешки пак-чой соковиті й хрусткі, мають високі смакові якості. Листя капусти гладеньке, зеленого забарвлення.
Пак-чой містить велику кількість вітамінів та мінеральних речовин, у багатьох азіатських країнах ця капуста вважається джерелом активного довголіття.
Особливості рослини – Холодостійкий сорт китайської капусти. Діаметр рослини становить 30 см.
Конкурентні переваги – Дана культура характеризується невибагливістю у вирощуванні. Дає хороший врожай протягом усього літа, навіть за несприятливих погодних умов.
Рекомендації – Пак-чой Чайніз Вайт можна вирощувати як через розсаду, так й прямим посівом насіння у відкритий ґрунт. Оптимальні терміни для проведення цієї процедури – кінець квітня або літньо-осінній період.
Пак-чой росте швидко і не потребує кропіткого догляду. Уже через три тижні після посіву насіння на ділянку листя китайської капусти придатне для приготування салатів. Коли рослини досягнуть технічної стиглості, білі листові черешки потрібно зрізати разом з молодим листям і використовувати в їжу.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті