Немає товарів
Замовлення по телефону
Сегментація – ранній сорт баклажану. Вегетаційний період – 100-110 днів.
Призначення – Використовується в домашній кулінарії, а також для переробки та заморожування. Рекомендується для вирощування в плівкових та засклених теплицях.
Характеристика плода – Плоди витягнуті (довжиною 18-22 см) та середньою вагою 180-200 г, циліндричної форми, привабливого білого кольору. М'якуш білий, без гіркоти, прекрасних смакових якостей, має дієтичні та лікувальні властивості.
Рекомендації – Баклажан можна вирощувати через розсаду. Розсадний період для цієї рослини становить 60-70 днів. Посів необхідно проводити не пізніше першої декади березня, насіння проростає 7-12 днів.
Оптимальна температура проростання насіння 25-30°C. При температурі нижче 13°C насіння не проростає. Розсаду вирощують при температурі 18-25 ° C вдень та 16-17 ° C вночі.
Полив проводити при необхідності (1-2 рази на тиждень) теплою водою. Не допускати перезволоження ґрунту з метою запобігання «чорній ніжці». Регулярно проводити розпушування. У фазі перших 2 справжніх листочків розсаду пікірують.
Готову розсаду (висота 10-12 см, наявність 7 справжніх листків) висаджують на постійне місце наприкінці травня. Для баклажанів краще підходять легкі піщані та супіщані, багаті на перегній грунти.
Догляд за рослинами полягає в регулярному поливанні, підживленні мінеральними та органічними добривами та захисті від шкідників.
Посів насіння – лютий – 1-а декада березня, висадка розсади – 2-а декада травня – 1-а декада червня. Урожай – серпень-вересень. Посів на глибину – 10-15 см схема посадки 70х40-50.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті