Немає товарів
Замовлення по телефону
Сегментація – ранньостиглий гібрид перцю солодкого типу Угорський. Технічна стиглість 55-60 днів, біологічна – 70-75 днів (від висадки розсади).
Призначення – Придатний для вирощування у весняних плівкових теплицях і відкритому ґрунті.
Характеристика плодів – Плоди в технічній стиглості – салатового кольору, у біологічній – яскраво-червоного кольору. Товщина стінки з перикарпієм 6-8 мм. Форма плоду – усічений конус, середня маса плоду 120-140 г.
Стійкість – Толерантний до фузаріозу і вертицильозу.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті