Немає товарів
Замовлення по телефону
Сегментація – високоврожайний гібрид редиски типу КБК. Термін дозрівання – 23-25 днів після появи сходів.
Призначення – Редис холодостійка культура і його можна вирощувати протягом усього року, так як у нього дуже короткий період вегетації, а саме з ранньої весни до пізньої осені – у плівкових укриттях і у відкритому ґрунті, у зимовий період – у плівкових і скляних теплицях.
Характеристика плодів – Коренеплоди щільні, вирівняні, овально-округлі, діаметром 3-4 см, не схильні до утворення пустот і розтріскування. Шкірочка темно-червоного кольору з білим кінчиком, м'якоть біла, соковита, високі смакові якості. Середня маса коренеплоду – 35-40 г.
Конкурентні переваги – Висока врожайність і смакові якості.
Рекомендації – Рекомендована густота висіву – 200-240 шт./кв. м.
Не переносить свіжих органічних добрив, тому що вони погано позначаються на зовнішньому вигляді і провокують появу шкідників. Рослина добре переносить кислий грунт, не потребує вапнування.
Добрими попередниками будуть гарбуз, томати, боби, а після сімейства хрестоцвітих (редьки, капусти, ріпаку) на одному і тому ж полі редис можна вирощувати 2-3 роки.
Щоб прискорити появу сходів і отримання товарної продукції, при посіві ранньою весною землю слід накрити плівкою.
При нестачі вологи плоди втратять соковитість, придбають гіркоту, а шкірка стане грубою і шорсткою. У спеку полив слід здійснювати по 2-3 рази на день. Якщо ви допустите пересихання, а після наситите грунт водою, то не дивуйтеся тріщинах, які утворюються на редисці.
Корисні властивості – Редиска багата на такі мінеральні речовини: фосфор; залізо; кальцій; натрій; калій; магній. Не можна не згадати і про нікотинову кислоту, тіамін, вітаміни С і РР.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті