Немає товарів
Замовлення по телефону
Кабачок Якір – ранньостиглий сорт кабачка.
Рослина кущова, зазвичай жіночого типу цвітіння, зі слабким листям. Характеризується інтенсивним зростанням.
Плоди циліндричної форми, світло-зеленого кольору. Якщо довго не збирати врожай, шкірка набуває світло-жовтого відтінку.
М'якоть м'яка, щільна і ніжна, радує хорошим смаком, не гірчить, колір – світло-жовтий.
Вага одного плоду досягає від 500 до 900 г.
Терміни зберігання після збору врожаю досягають декількох місяців.
Рекомендується використовувати у свіжому вигляді, але можна – і для консервації.
Перед висадкою рекомендується перекопати і удобрити ґрунт.
Більш сприятливим місцем для посадки буде захищена від вітру і добре освітлена ділянка. Переважно супіщаний і суглинний ґрунт.
Висівається як безпосередньо в ґрунт, так і розсадним способом. Для розсади рекомендується вибирати квітень, а для висівання – травень-червень.
Насіння висівається в неглибокі борозни по 2-3 шт., зберігаючи при цьому відстань близько 60 см між борознами. Схема посіву зазвичай 60х60 см.
Щодо розсади, то її слід висаджувати у відкритий ґрунт у кількості 2-4 листка. З моменту появи сходів до технічної стиглості плодів проходить 30-50 діб.
Кабачок Якір вимагає регулярного поливу, розпушування, підгортання і підживлення.
Для кращого врожаю бажано видаляти слабкі пагони.
Перевага цього сорту – у його високій стійкості до холоду, що дозволить отримати врожай навіть у несприятливе літо.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті