Немає товарів
Замовлення по телефону
Кабачок Гірський – ранній сорт високоврожайного кабачка.
Рослина кущова, слабкогіляста.
Плоди циліндричні, світло-зеленого забарвлення, поверхня гладка, у плодоніжки слабкоребруваті. Маса 0,6-1 кг.
М'якоть біла, щільна, ніжна.
Цінність сорту: висока врожайність і смакові якості плодів.
Рекомендується для столових цілей, консервування та приготування ікри.
Вирощують кабачки посівом насіння безпосередньо в ґрунт і розсадним способом. При вирощуванні через розсаду продукцію зазвичай отримують на 2-2,5 тижні раніше.
При посіві насіння на розсаду кращими термінами є середина квітня. Розсаду висаджують на постійне місце за схемою 70х70 см. При цьому її поглиблюють у землю до сім'ядоль (2-3 см).
При посіві насіння в ґрунт чекають, коли температура повітря досягне +16ºС (зазвичай це друга декада квітня).
У лунку висівають по 3-4 насінини на глибину 4-6 см. Лунки роблять за схемою 70х70 см. Поверхню лунки після загортання насіння мульчують.
Від повних сходів до технічної стиглості плодів проходить 38-52 дні.
Кабачок Гірський невибагливий у догляді.
Сорт може виростати і плодоносити навіть на затінених ділянках. Вибір більш сонячного місця для посадки цього сорту допоможе домогтися збільшення показників урожайності.
При дотриманні вимог до догляду з квадратного метра можна буде зібрати до 8 кг кабачків.
Стійкий до основних захворювань: борошнистої роси і прикореневої гнилі.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті