Немає товарів
Замовлення по телефону
Морква Бурштиновий Цукор – середньостиглий сорт типу Нантес.
Коренеплоди циліндричної форми, тупокінцеві, яскраво-оранжевого кольору.
М'якоть соковита, солодка, ніжна, оранжевого забарвлення.
Смакові якості сорту відмінні.
Підвищений вміст каротину в коренеплодах робить моркву Бурштиновий Цукор незамінною для приготування дитячого та лікувального харчування.
Морква Бурштиновий Цукор придатна для вирощування в усіх регіонах, краще росте на легких суглинних ґрунтах.
Посів проводять у кінці квітня в борозенки на глибину 1-1,5 см. Через 2 тижні після сходів моркву проріджують.
Друге проріджування проводять, коли коренеплоди досягнуть у діаметрі 1 см, залишаючи між рослинами 5-6 см.
Період від повних сходів до технічної стиглості становить 80-100 днів.
Підзимні посіви проводять, коли температура опуститься до +5°С (друга половина жовтня – початок листопада). Насіння загортають на глибину 1-2 см, поверхню ділянки мульчують торфом.
Важливо! Компанія-виробник БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ може змінити дизайн упаковки, розфарбування та обробки насіння.
Немає доступних відгуків. Напишіть свій відгук.
Купуй за найвигіднішими цінами. Дізнавайся про наявність нових надходжень, ще до продажу на сайті